Når man snakker om tapas og småretter, er det vanskelig å komme utenom den spanske klassikeren: Pintxos. Disse smårettene, og har blitt populære over hele verden, og det er lett å forstå hvorfor. Et godt utvalg av pintxos kan forvandle ethvert måltid til en smaksopplevelse.
Et godt utvalg av pintxos gir gjester muligheten til å smake på forskjellige retter og dele opplevelsen. Dette skaper en sosial atmosfære der man kan nyte mat og samtale sammen. Når man setter sammen et variert utvalg, er det viktig å tenke på både smak og tekstur. En balanse mellom salte, søte, sure og krydrede retter gir en helhetlig opplevelse.
Enten man serverer pintxos som en del av en festlig middag, en uformell samling med venner, eller som en del av en tapasbuffet, er et godt utvalg av pintxos en garanti for suksess. Det er en deilig måte å utforske nye smaker på, og en perfekt anledning til å dele gode stunder med gode venner.
Hvorfor ikke prøve noe annerledes?
Anbefaling:
Det var veldig gode smaker satt sammen, og konklusjonen er at dette vil vi ha flere ganger. Takker for en veldig hyggelig smaksopplevelse, en lørdag med fyr i peisen! Med vennlig hilsen. Halvor Fottland
Tusen takk for vedlig god Pintxos. Det var spennende og masse gode smaker. Kan absolutt anbefales. Ps. kokkelærlingen i hus skrøt veldig han også.
Hilsen. Christina Røyland
Vi var superfornøyde, gode varierte smaker og noe for enhver smak.
Dette er noe for alle, var kjempegodt. Perfekt til festmat 😊
Catarina og Alvilde
HEIDI`S Pintxos
– Pintxos scampi, sylta artisjokk, solsikkekjerner, aioli, mango og sriracha saus
– Pintxos Chevremousse m/spekemat, fetaost pistasj, aprikos, pære og granateple
– Pintxos gravlaks med dill, jordskokkpure, asparges, aioli, og karamellisert løk
–Pintxos med Burrata ost, tomat, presto, basilikum, løk
– Pintxos Mix sopp, Karamalisert serrano skinke, oliven olje, trøffelmajones
– Pintxos med andebryst, syltet rødløk, med cherry balsamico, epler og trøffelmajones
Kr. 428.- pr pers
After noon beer
Dette er for dere som ønsker en røffere utgave av After noon tea, uten kaker og er perfekt fest mat som en får på 3 etasjes fat.
– 50/50 Leverpostei-mousse med bacon, sopp og tyttebær / kylling, bacon, coleslow, chilimajones (melk)
– Sandwich med spekemat, aiolipesto m.m.
– 50/50 Pintxos med laks / roastbiff
– Antipasti med salami og parmesankrem (melk)
– Scampi med spekeskinke, mozarella ost servert med chilli saus (melk )
– Sprø ovnsbakt chilli-kylling servert med sriacha dipp:
– Pintox med langtidsstekt svinenakke, syltet rødbeter, steinsoppmajones, og sopp-dexuelle
– Pintxos med andebryst, syltet rødløk, med cherrybalsamico, epler og trøffelmajones
– Pintxos scampi, sylta artisjokk, solsikkekjerner, aioli, mango og sriracha saus
Pris pr pers kr. 498,-
Minimum 8 personer.
Valgfri meny
Anbefalt 6 stk pr pers.
– Pintxos scampi, sylta artisjokk, solsikkekjerner, chilimajones, mango, sriracha saus, sesamfrø, wakame
– Pintxos Chevremousse m/spekemat, fetaost pistasj, aprikos, pære, granateple
– Pintxos gravlaks med dill, jordskokkpure, asparges, aioli, sitron, sennepssaus, karamellisert løk
– Pintxos miniburger, manchego, curry ketchup, sprø løk, syltagurk, aioli
– Pintxos Chorizo, aioli, gulrotpure og pimientos de padron
– Pintxos Croquetas med skinke
– Pintxos Mix sopp, Karamalisert serrano skinke, oliven olje, trøffelmajones
– Pintxos brie ost, rødløk, manzanilla sherrym blåbær, fiken, smør, karamelliserte cashewnøtter
– Pintxos med pullet svinenakke, syltet rødbeter, steinsoppmajones, og sopp-dexuelle kr. 79.-
– Pintxos med andebryst, syltet rødløk, med cherry balsamico, epler og trøffelmajones kr. 79.-
– Pintxos med Burrata ost, tomat, presto, basilikum, løk
– Palitos, spekeskinke og rosmarin
– Druer med ost kr. 38,-
– Små sandwich i foccatia brød med eggesalat, dill og laks
– Wraps med mix av spekemat og laks
– Tapasbolle i spicy tomatsaus
– Antipasti med salami og parmesankrem
Pr Pintxos kr. 68.-





Pintxos med låst meny.

Spekemat wraps og taps bolle.


Forslag til velkomstmat.
Laksewraps og pintxos skagenrøre.

Stekte padron pepper.



